Knulla horan sonja homo bengtsson

.

Roligt att du nämner Battles. Mirrored är bra, men vi ville inte låta så. Tycker vi lyckades alldeles förträffligt med det. Battles är på sätt och vis så här: Det är ju bra på alla sätt, utom det där sista geniala, liksom. Utan att få det att verka som att jag har något emot det, men det låter lite som att man spelar för att man kan, inte för att man måste. Till skillnad från U-Ziq och Aphex Twin, exempelvis. Och helt klart var JD ett mer utpräglat albumband. Dessutom är ju själva frågeställningen hypotetisk: Han dog ju, de hann inte göra lika mycket med JD som med NO.

Alltså, de hann ju inte göra fel och dåligt Republic heller. New Order hade inga likar. De var bäst i sin nordengelska version av hur Hollywood borde låta. Men allt det här kan förstås bero på att jag inte verkligen var med när det verkligen begav sig.

Min relation till Joy Division är inte lika levande som den jag har till exempelvis Smiths. Ja, eller New Order. Dom borde spärra kortet, ringa och säga åt mig att gå hem och ta mig en funderare istället. Fast intressant ändå, måste hålla lite med om att New Order så här efter 20 år faktiskt låter mer originella än Joy Division.

Jag missade också JD. Med ett år, eller så. New Order däremot, där var jag med från början. Ändå blev jag mycket mer trollbunden av Joy Divisions mörka energi än New Orders dansmusik. Då, , hade jag ju aldrig hört tysk Kraut.

Men deras riff och hookar! Ian Curtis riff och hookar! De kan man inte köpa på Konsum. Det är ju musik som går genom själ och märg och ben. Nu har jag duschat 3 gånger på 3 timmar.

Fortfarande är det som att jag luktar illa inifrån. Fast jag tycker Siouxsie från tredje kanske från andra, kanske till och med från första fram till och med Hyaena är typ lika bra som vad som helst med JD. Och alltså, jag förringar på inget sätt JD, här. Tycker ändå det är ett av världens tio bästa band och att det egentligen är idiotiskt att jämföra dem med New Order.

Det är ju samma band. Som att jämföra Television med Tom Verlaine, litegrann. Å andra sidan jämför jag ju så. Och Velvet med Lou Reed. Och Smiths med Morrissey etc etc. Men Siouxsie, för att byta samtalsämne lite, är i allmänhet underskattad.

Kopplas alldeles för lättvindigt ihop med Sisters of Mercy. Eller kanske snarare med Bauhaus. Men Banshees är ett helt eget djur. Som en gång McCartney. Vilken som är bäst är alltså up for grabs, beroende på hur jag för tillfället känner. Idag så här, i morgon Talulllah Before Hollywood och Spring Hill Fair finns på amerikansk budgetutgåva, med de bästa låtarna.

Den är på sätt och vis min favorit. Den allra sista de gjorde gillar jag inte så där sjukt mycket. Men alla samlingar är värda som introduktion.

Go-Betweens är bättre än de flesta banden från samma tid som ikoniseras mer: Körde i diket idag. Som förare matchar jag inte mina kvaliteter som, för exempelvis, smädare. Ja den smala vägen, som Jesus brukar prata om. Att våga gå sin egen väg, den stigen inte är lika upptrampad.

Sov mig igenom nyårsaftonen. Lika bra, igår fick jag börja året med bröllopsfest för en av mina bästa vänner. När JD spöar NO. Den här jämförelsen är ju väldigt orättvis Det är ju Ians text. Men jag har fan inte blivit rättvist behandlad alla gånger jag heller! Här händer det grejer! Såhär kände jag idag när Conny klev av tricken. Annars brukar jag ibland tycka att Subculture är en av New Orders bästa låtar. Inte bra på titlar.

Vad får ni ut av att vara föräldrar? Jag har lånat en femåring som just nu ligger och sover på mitt golv. Jag tröttnade nog på honom redan vid lunchtid. På något sätt sögs jag in i ett svenssonbeteende så fort han somnat när jag kom på mig själv med att inte zappa förbi Stjärnorna på slottet. Är det barnen som gör att föräldrar jag vet att det finns undantag här har så dålig smak?

Föräldrar kanske slutar göra aktiva kulturval och bara sväljer. Jag försökte ju få in ungen på lite finare grejer än de vanliga amerikanska animerade filmerna och tog med honom på Mumintrollet. En komet skulle krocka med jorden och idioterna tog sig tid att köpa presenter och sånt. Sånt hade ju aldrig hänt i en amerikansk film.

Och vad ska man göra nu när han sover? Jag vågar knappt röra mig med risk för att han ska vakna. Jag tror faktiskt det är ganska bra att slippa barn ändå. Bara det att man ska behöva tänka på någon annan hela tiden och inte bara göra som man vill är ju hemskt.

Är det förskolorna som inte tar sitt ansvar och förklarar för barnen vad som är ful, fin och alternativ kultur? Exakt precis helt tvärtom.

Bara det att man ska behöva tänka på någon annan hela tiden och inte bara göra som man vill är ju det enda som ger livet ens ett uns av mening. Nu har du ju lånat en femåring, de klarar kanske lite mer våldsam spänning, men skulle du någon gång låna något mindre barn så undvik amerikanerna — de är alldeles för våldsamma.

Exakt så känner jag. Som att jag för första gången faktiskt har möjligheten att se världen inte bara genom mitt eget ego. Manboy satt han faktiskt och nynnade på medan jag slängde in fiskpinnar i ugnen. Inte för att han hade ordning på texten, men ändå. När det kommer till musik har jag större förhoppningar på hans lillebror.

Han brukar sitta och klappa entusiastiskt när jag tar fram gitarren och spelar för honom. Den här pojken vill bara leka med bilar och Lego. Och nu fes han också. Jag var lite sarkastisk. Jag försöker tänka på andra än mig själv på andra sätt. Men i min lilla lägenhet vill jag tyvärr ha det på mitt sätt. Hans mamma min kära syster vill gärna hålla honom liten så länge som möjligt och skydda honom från sånt.

Tycker det är sunt. Politix kan vara en bra idé. Just nu är ju ordet bajs det roligaste som finns. Det är nog just bajshumor som vi har gemensamt. Jag är troligen den enda vuxna i hans omgivning som börjar skratta och spinner vidare och kommer på ännu värre grejer än det han själv sagt.

Det här hade kunnat vara jag: Eller är det bara jag? Det där såg nämligen livsfarligt ut. Tänkte bara bjuda på denna nu när man kan sitta och vara nostalgisk över …årets trummis förra. Man ska faktiskt inte glömma bort Oceans Apart heller, när det kommer till Go-betweens. Jag säger inte att den är bäst, säger bara att man aldrig får glömma bort den.

Jag snackade skit förut. Både Siouxsie, Cure och faktiskt Magazine är — även om bara stundtals — lika totala som någonsin Joy Division.

Behärskar inte såna svåra grejer. Men om du mailar mabd mabd. Sitter och fyller i ett formulär: För att inte bli galen lyssnar jag på: Det här är klassikern i mina ögon: Fast The Evangelist är förjävla grym också. Men det är väl mer eller mindre ett Go-Betweensalbum, va? Warm Nights, har ett minne av ett kassettband med den på ena sidan och Warm Springs Nights på andra. Att de kom ungefär samtidigt.

Vill få in Weezers Pinkerton i det där också. Vinterpromenader till stan med freestyle. Jag jobbar ju på mitt jobb. Kan inte sitta och gästboka på dagtid. Men ditt C60 är grymt, märker jag! Nerverna-skivan, tycker också hösten känns som en evighet bort… Släpp den på vinyl i vår, för fan! Valet att vänta till hösten är mitt eget.

Jag har grejer att göra. Men Pascalsplitten kommer ju i vår i alla fall. Den blir också vansinnigt bra. Jag sjunger på en av Pascals låtar också.

En sån där låt som sätter igång någon form av missbruksgen, måste lyssna, bara en gång till, gång till…. Femåringen gick inte alls igång på Politix. Däremot kom jag på honom med att hoppa upp och ner till Ändra på allt. Jag har mycket noga tänkt igenom det där med de bästa låtarna och kommit fram till att det var de här:.

Jag vet vilken dy hon varit i — Håkan Hellström inte bara skivans bästa låt utan även låten som avslutar den lagom intressanta första halvan av skivan och låter ett halvt mästerverk börja.

Det här är låtar som jag under olika perioder varit fullkomligt besatt av och inte kunnat stänga av. Förra årets bästa skivor var Origin: På Hidden Cameras skiva är de tre avslutande låtarna egentligen såna som hade hört hemma på låtlistan också. Däremot är inte Facit en sån skiva där jag fastnar för enstaka låtar. Men Honung, När du dör och Tyst nu ligger väl bäst till. Kan inte släppa det här med den smala vägen.

Vissa kvällar, som den ikväll, är Stockholm fan New York: Ni skulle vart med. Tycker i alla fall att ni ska släppa en singel eller två från albumet innan sommaren. Vet inte om man får vara så frispråkig här, men och allt vad det innebar till trots, ett ögonblick i Hässleholm har etsat sig fast. Matti och Jari höll om varann i en soffa uppe logen nån minut, det var bland det vackraste jag någonsin sett.

Ja det här ska fan bli Året. Singel innan sommaren ska det bli. Jag kramas gärna med Jari. Han är min lilla kudde i den här hårda världen. Min lilla, lilla kudde. Det var så konstigt att vi gjorde så lika listor. Var tvungen att göra om min. Men den blev bra. Church har jag aldrig lyssnat på, men jävlar den där låten på din lista, gud vad bra. Senaste, Blood is a Rover eller vad den nu heter på engelska. Köpte den när den släpptes utomlands på pocket. Men engelskan var för svår, så jag har väntat tills nu.

Värt som vanligt i hans fall. Conny; lät som en storslagen afton. Kajsa som i Grytt? Kommer den där skivan äntligen i år eller? Om inte du skulle upp som vanligt. Hela den skivan är grym. En del tycker att skivorna innan är bättre, men inte jag. Vilken kul kväll Conny. Jag vill också hänga med Julia, för jag gissar det är Ösd-Julia? Men sen fick jag stryk av en sur överviktig man och då var det slut. Jag försöker komma på vem här jag skulle kunna tänka mig ha som tandläkare.

Jag tror ingen, förutom skräddarn då. Jag var den överviktige. Tur att det var en dröm och jag nästan alltid är glad, du hade antagligen dödat mig om det var på rikt. Ja, du vet, man blir skarp på Hammarstrands-kung fu när man är uppväxt där. Lille gräshopparn kallar dom mig. Han var väl en till på den där tunna linjen mellan geni och vansinne. Finns det någon dokumentär om han som är bra? Har ju lyssnat på Lilla Kuddens inspelning av Allt Faller varje dag i evigheter nu.

Hennes bidrag på den här: Det här har jag att säga på ämnet Howard Hughes: Hughes dyker upp rätt friskt i Ellroy-böckerna du skulle låna av mig för nått år sedan. Det var, drar jag mig nu till minnes, runt Umeå Open förra året. Och då var man ju förstås full mest hela tiden.

Jag har förstått att man ibland kan hänga med Julia fast man inte vet om att man gör det om man hänger här. Fast det är roligare att hänga med henne. Fast det är roligare att hänga med henne när man vet att man gör det.

Jag har hört att man kan få alzheimers om man använder för mycket aluminiumkastruller, så nu har jag köpt en moccabryggare i rostfritt stål. Hoppas det inte är försent. Hoppas det inte är försent…. Jag trodde jag halvkunde The Church, men det gör jag uppenbarligen inte alls. Ännu inget på Spotify:. Jag har suttit och väntat på att nyutgåvan av feeding the ska skickas från CDON i tre jävla månader nu. Men det är förstås inget mot Televisions andra som jag postorderbeställde en gång i tiden.

Det tog ett år. Man kunde ju önska att Säpo kunde gå igenom ens post lite mer effektivt…. Dels för att man kan betala via internetbank, och så kommer grejjerna på två, tre dagar om det inte är restat.

Är nyutgåvorna värdo om man ändå har originalen? Alltså är det nåt nytt, linernotes eller så. Om det är remastrat eller så kan ju inte spela så stor roll, tänker jag. Själv väntar jag på pengar. För jag har fått en bok antagen. Kanske blir lite Crass då. Efter hyran, elen, kabelteven. Tomt i börsen igen. Det är jävigt värt: Själv fick jag nyss klirr i kassan. STIM hostade upp spänn. Ojoj vilken fest livet är nu. Fatta vad bra det är. Trodde ärligt inte de ville ha den.

Era svin heter boken. Verkar ju värt, Crass. Simple Minds låter lite bättre och bättre för varje år som läggs mellan deras sliskiga sena era då jag började hata Jim Kerr och nu. Han sjunger inte bäst i världen någonstans. Är för mycket Bryan Ferry-wanna-be. Men musiken når in i mig och upp i himlen ändå. De tidigare skivorna tycker jag är ojämna, och de låtarna som är bra är bättre i olika live-versioner. Hade en grym kassett med dem live i P3 från Karlshamn förr. Men den ligger numer nedgrävd under någon gammal punkare i Södertälje är jag rädd.

Bästa skivan med Simple Minds, tycker jag, är Sparkle in the Rain. Lyssna på första låtens inräkning. Det är ju till en annan låt!

Och grym Lou Reed-cover. Inga dåliga låtar, än en gång, tycker jag. Och jag har verkligen försökt älska den skivan när den kom. Men nu när jag lyssnar och du säger så där så hör jag ju att första låten är kanon. Faktiskt att han sjunger bättre än på tidigare skivor på den här skivan…. Bara seg, ofokuserad sång och mirakulöst nog ännu rörigare än originalet. Tycker du det är en stark låt? Håller med om att topparna på den tillhör deras allra bästa.

Men det här är så jävla typiskt oss. Jag är två år äldre. Jag gillar väldigt ofta skivan bäst som kommer två år före den som matti gillar bäst! Den som vill kan se det som ren patetik, jag väljer att kalla det kärlek, men klart att det har att göra med hur receptiv man är som tonåring. Jag tycker bästa skivåret någonsin är Kanske 79, 81 och 82 kan konkurera.

Vilka är era bud??? När jag var typ tio år yngre än nu kom jag på att 88 var det bästa skivåret. Fast nu minns jag inte varför. Ska tänka på det medans jag kollar Pacific.

När man är 13, m. Men gäller det för de som är födda 86? Tycker man att 99 är det bästa skivåret då??? Eller de som är födda Det här är mitt 23e inlägg senaste dygnet. Fortfarande bara sovit 2 timmar sen vi var ute. Dags försöka gå ner i varv nu, kanske. Alltså, en gång till: Jag vill påpeka en genre som inte varit på tal här någonsin, vilken är crustpunk. Och jag kan lista mina top Men det är självklart mer råpunk än crust, om man är skitnödig.

Vad jag vill säga är att Acursed svenskt band, för övrigt har en nerv direkt till det mörkaste som finns, utan att göra skitnödig punk, som en del av de hårdare banden gör. Konstigt namn när man är från glasgow…menmen. Det låter inte så jäkla bra heller men det e coolt. Det är så galet hårt och svängigt så att jag nästan gråter av lycka.

Ska vi snacka crust nu? Ge mig några minuter bara. Nu är vi på min spelplan, verkligen. Även om jag vänder mig mot själva begreppet crust, råpunk duger bra för mig.

Det får skilja sig bra mycket från GBH eller Discharge för att jag ska kalla det ngt annat. Jag fattar Grindcore, jag fattar i viss mån Power Violence, även om jag inte kan gå ed på att jag skulle kunna skilja det från all grindcore eller hc vid ett blindtest. Äh, förlåt, det där kändes lite snobbigt. Jag blir bara så till mig av att någon vill prata råpunk.

Och jag är verkligen ingen som kan mycket om den världen efter det att Discharge bytte stil efter State Violence. Men är det nåt som verkligen, verkligen är mina rötter så är det det. Tragedy påminner om Conflict när de var som bäst.

Jag gräver gärna ner mig i det som kom efteråt. Så gör jag detsamma med det gamla. England, Finland, Sverige före , det kan jag som min egna kalsonger. Jag kan för lite om det jag med. Jag tycker bara det är jävligt bra en del saker. Sedan hur man benämner de olika banden spelar ju egentligen ingen roll. Med några bärs innanför snackar jag dock som om jag skrev Boken, när jag knappt har en penna.

Nu åker jag på begravning. Crust känns för en annan som något som bättre beskriver en viss sorts punkare än en musikstil. Alltså en sluskig jävel med aningen mer politisk färgning än min träskpunkaren.

Det här är förjävla bra; http: Håller Ambulance fortfarande på? De var ju grymma. Båda finns representerade på den utsökta samlingen Norrland D-Beat Comp: Eftersom folk här på mabd. Har en kompis i Manchester som ordnat så att Viv Albertine från Slits kommer till Köpenhamn i februari. Hon vill också göra en liten spelning i Malmö.

Känner nån nån musikcafë eller nåt? Nån aning om vem skall jag eller min kompis fråga? Tackar på förhand för alla tips.

Hon släpper förresten en ep på Ecstatic Peace i februari också. Om hon kan ta tåget tio minuter från malmö c till lund så har du nationerna där, prova http: Glömde säga att det blir fredag den Om vi hittar et ställe. Sedan ryktas det som tidigare nämnt om Gang of Four och Martin Rev till huvudstaden någon gång under våren. Har nu sett Black Swan.

Spännande, men jag blir inte klok på om det är en skräckfilm eller en konstfilm. Samma förvirring verkar Aronofsky själv drabbats av. Den är spännande, men jag fattar inte om det är en lek med vissa konventioner eller helt enkelt konventionellt. Dock, första halvan är mäktig. Men sen blir det tecknat och det funkar inte riktigt. Inte för mig i alla fall. Men jag tycker nog den är intressantare än The Wrestler i alla fall. Synd att Aronofsky verkar bli en sån där som alla unga yngre i alla fall, han är bara lika gammal som mig blir nuförtiden; Hollywood-creddig snarare än verkligt bra hans nästa film är Wolverine….

Fast det kanske är bättre än de som bara försvinner helt och hållet. Som Tim Hunter även om han gjort rätt bra tevegrejer och Whit Stillman exempelvis. Jag tror att det är bästa TVn överhuvudtaget på kanske, säg, två år? Egentligen det enda från som varit så där komplett bra, helt och hållet, och rakt igenom. Man behöver inte ens ställa sig frågan om det är bra, vilket jag tycker att man gjort med i princip alla serier under ja, jag ha sett allt. Man ser dem, serierna, mycket bara för att man ser dem.

Det är hela anledningen i sig självt. Man sitter där för att man sitter där. Ofta har man väl dragit slutledningen att det ändå är bra, att man ändå uppskattar det, vilket man ändå gör. Och pågår det så ett tag är det lätt att luras in i det där, tro att det är så det fungerar, att det är så man vet ifall något är bra. Men när det är riktigt bra då behöver man aldrig ens fundera. Då finns det ingen tvekan och heller ingen anledning att motivera. Vilket jag alltså gör ändå.

I Malmö kan de fortfarande inte snöröjning. Man halkar omkring i två decimeter snömodd på alla trottoarer. Himmelskt goda ickefriterade vårrullar. Ligger på stora gatan som leder från Möllevångstorget mot Nobelvägen. Huvudrätterna kostar 99 pix. Den här får man ju förresten inte glömma: Till slut har jag och min vän Jonas enats om att 17 år är åldern man har när musikåret är som bäst. Det blir för oss. Gjorde en årssökning på Spotify och det stämde.

Så var man 42 och vill bara dö, fast man varit och spelat med Raketen. Eller om det är därför. Alltså jag är för gammal. Jag orkar inte med det här längre. På vägen hem lyssnade jag på: Kommer hem och vill höra det i finlurarna.

Men gissa hur många av dem som finns på Spotify. Jag nöjer med mig Futureheads version av Hounds ofLove. Fast den här versionen är fin http: Och James, de var så sjukt bra innan de gjorde Strip Mine. Den är iofs också ok, men hur de lät innan, den första, Stutter. Särskilt innan det till och med. När de låg på Factory. Men vem ska jag prata om det med? Minns man innan Spotify? Minns man innan fildelning? Och recensionen på All Music Stutter kan ni glömma.

Den är skriven av nån som inte skulle uppfatta att Stornoway eller Stone Roses är värsta engelska popbandet sen talet om man så skar halsen av honom med Smiths- eller Libertines-skivor och samtidigt vrålade fakta ner i hans öppna och idiotiska hals.

Ärligt, James var ju bra längre än man tror. Eno gjorde ändå två skivor med dem. Nu tänker ni förstås att Eno även gjorde en av historiens sämsta skivor: The Joshua Tree med U2, och det stämmer ju. Men James skivor är bättre. Och innan nån jiddrar, jag kan U2 bättre än fan nån annan. Principiellt i alla fall. Inget jag är stolt över , men sant ändå. Och det är därför jag verkar förvirrad när det talas om Eno nuförtiden, här.

Jag kan min Roxy Music och på sätt och vis hans ambientgrejer. Men det där med Joshua Tree kan jag fan aldrig komma över. Raketenlåten är såklart en anledning till att jag håller på så här.

Det är genialt, det är otroligt. Jag vill lägga av med musik. Och hur mycket jag än gillar Radiohead vilket jag gör, fucking hipsters i min egen ålder, ni vet vilka ni är: Nån gång skulle nån komma och förklara för Thom Yorke var skåpet skulle stå: För tio år sedan, eller för bara fem år sedan, var det bonnigt, protektionistiskt och låst här. Nu är det faktiskt lite party. Jag hörde finska talas på gatan här för några veckor sedan, och man hör spanska, engelska und so weiter….

En grattisbit till födelsedagsbarnet: Kolla, lyssna, vilken låt! Det här är det enda riktigt tidiga jag hittar på sptfy: I kväll visar statstelevisionen en konsertfilm från när Lou Reed turnerade med Berlin härom året. Ja, det är lite långt med barnvagn i modden. Eller ja, jag skäms faktiskt av att skriva det just ikväll. Det kan mycket möjligt framstå, för de som är inblandade och även för alla andra, vem som helst, som ett högst osympatiskt å ovidsynthetiskt ordet finns åtminstone from nu uttalande.

Alltså det att jag säger det just idag, att det skulle vara trångsynt. Jag tänker inte förklara vad jag menar. Men jag kunde inte låta bli, av olika förekomma osagda anledningar, att säga det. Det vet ni mycket väl. Det är mest därför. Det är min tur nu, att göra det, bort mig.

Hursomhelst, det jag egentligen ville säga men inte får sagt är att Raketen är den mest ångestbefriande musiken som finns. Södertälje är visst sämre än Luleå. Men hela undersökningens trovärdighet undermineras lite av att Göteborg kommer på andra plats.

GBG på andra plats åt andra hållet alltså. Är Södertälje Sveriges sämsta stad? Har aldrig varit där själv. Har dock upplevt Sveriges bästa produkt, som faktiskt är producerad i Södertälje. Ett exemplar finns den i. Mycket dyrköpt och delikat, men lättflörtat för ett ögongodis som mig: Jag har inget minne av djurklippen. Men antar att giraffgrejen är därifrån.

Vet att jag varit där som lite, så det verkar väl rimligt. När jag står bredvid ett får är det vid någon diner som vi stannade på med husvagnen. Det har jag fått berättat för mig. Sluta med sån där skit nu för fan. Skriv svenska eller engelska. I alla fall inga sepiga jävliga internetspråk.

Typ essemess och sånt. Måndag morgon väntar och det börjar gå kalla kårar i hela kroppen. Sen the good the bad and the queens nya skiva. Vad mycket aktivitet det var här i natt, och hur lite aktivitet det varit nu under eftermiddagen. Hur kommer det sig? Södertälje är alltså Sveriges i säklass mest avskydda kommun!

Det är inte utan att man blir lite stolt. Men snacka om man inte rullat tummarna heller. Ny Raketenlåt har skrivits och spelats in. Sitter o lyssnar på Hårdare. Ragnar har lyssnat o dansat, fallit i chocktillstånd, gått o lagt sig. Linda har sjungit med. Och man blir lite mallig över sånt där. Det blåser alltid i centrum, även om det är minus Det är så bra.

Lyssnar på alla låtar nu. Kanske är ett album det här, snart i alla fall. Men nu, lite nanna. Ska med flyget i morgon. Kanske uppdaterar här, kanske inte. Vet inte hur jag kommer ha det med internet.

Fast det är säkert lugnt. Så jävla bra låt. Känner att Ringo Starr försöker spela med till Mission of Burma. Alltså, festen i andra avsnittet av This Is England Jag har fan varit på exakt samma.

Fast det var på Frösön Lou… Vilken jävla mobbare. Jämt skägg mellan Anal Cunt och Svullet Frenulum. Vilken vidrig mening det där blev! Det är ju det som är så fint, att han inte mobbar på. Han vill ändå Niklas väl.

Men det är sjukt roligt, den tyska slentrianrösten han gör. Ja, han är faktiskt på ovanligt gott humör den gamle surknulen. Bäst är i slutet när han nästan får lite dåligt samvete för att skrämt den stackars murveln. Som också verkar vara live från samma tid:.

Allvarligt, Stig Larsson skrev ju en diktsamling som hette Wokas lax? Den var såklart enormt bra. Hur omöjligt är det att få tag på det gamla böckerna? Jag har bara Jag var en av er nu. Göta Kanal har jag gett bort till en Julia. Separerade ägg och Röda stjärna vore också gött att ha. Eller, jag är på i vilket fall. Jag hade missat att Industrial Skyline fanns igen. Nu är jag glad! Spelades det någonsin in något med Container of Love?

Eller var det mer en experimentpryl live? Det var väl Kåre och Peter, eller rör jag ihop det då? Och P har självklart rätt. Tycker det är lite skämmigt för Lillis att han inte tog den, med tanke på alla posters han har på väggarna hemma. Container of Love finns igen. Ja, vem kan det va? Det kan väl aldrig va den du pratade med i en kvart om dem. Faktiskt just om de 2 tolvorna. Matti, visst var det du som var så förtjust i Älska Mig Bill?

Hittade en rätt käck version av BQs skivbolagskamrat Edda Magnason: Hoppas det blir prima dängor. Eller ja, det är det ju. Hur läge hängs det i storstan? Du är inte ensam i natten. Trött som en av Snövits, men kan inte sova.

Kul kul hoppas skivan kommer snart. Och har du vägarna förbi ume så borde du checka:. Fan, precis klara med den bästa låt ni inte hört ännu i era arma liv. Så sjukt bra, svänger, gnisslar.

Som en afrikansk fest på Tuna! Det borde jag verkligen. Tänker på Dr Octagon. Så låter det inte i Luleå, riktigt…. Tycker ingenting, än så länge. Och det betyder ju att jag initialt är lite besviken, tyvärr.

Hade önskat mer röj, och mindre av det finstämda som alla andra också kan…. Håller med Conny om det där med att ingen tar sig härifrån. Inte från den här sidan, inte med hedern i behåll. Eller om man kanske inte hade just någon innan och därför drogs hit, som en hund till andra hundars fekalier.

Det är romantiskt i sig…men…vafan. Jag är så sämst att det fattar ingen. Men jag gör grymma låtar i alla fall. Klen tröst på bar backe. En hel rygg, en som inte känns som om man hade knivar i den i alla fall. En begriplig snö, som den i Luleå. Pengar, pengar, pengar repeat and fade. Jag vet inte, men jag tycker att den här låten borde ha legat på Firesides Elite: Min Mac har börjat prata!

Nån slags blindfunktion berättar vad musen pekar på. Provade stänga av datorn. Det är lördag och jag har sovit hela dagen men inte av den anledninggen att jag hade roligt igår utan att jag läste på så jag kan skriva tentamen och bli en godkänd människa.

Det här blir bra det. Midaircondo, Vicki Bennet och Lustmord blir nog fett. Också nyfiken på Sleeperarchive och Kutterfugel. Alltså voice over på livet. Skulle lösa en hela del kniviga situationer jag hamnar i.

Gärna också att jag får klippa och bryta kronologin också. Minns du klart som helvete att du inte gör det, men jag på: Du ville göra gällande att du inte behöver ha glasögon, att det liksom är en skavank som man kan leva med utan större problem. Resonemanget löd att om du växt upp för år sen, hade ingen hållit på och tjatat på dig om brillor, det funkade ju för dom.

Jag höll inte med, mest för att jag på det hela inte kunde följa ditt resonemang, men även för att jag tror att du har fel.

Jag själv har brillor, starka som faen. De hjälper mig, så att jag till exempel inte bokar fel plan, åt fel håll, på fel vecka. Men vad bra du, Bennyjävel. Nu var det andra omständigheter som gjorde att jag gjorde nåt likt det du beskriver, men ändå. Rätt åt dig att du har dålig syn och hoppas smöret smakar. Just sayin, tror att du skulle bli snäppet fräsigare längs Storgatan om du hade ett par glajjor. Hoppas självklart att det löser sig, inte med brillorna då alltså.

Om det inte hade varit för att jag ska spela sport imorgon förmiddag, hade jag sökt upp dig ikväll. Det handlar ju om hur många delar av hjärnan som tog skada som barn. Vilket leder mig till att tro att mina föräldrar lät mig gro i en järnvagga.

Inget ont mot mina föräldrar, de visste bara inte vilket material de skulle låta mig bo i. Jag är född i farstun. Sålde smöret, tappade pengarna. Det där sista var sant i alla fall. Lyssnar på de mixar vi hunnit med hittills, i en stereo, ingen iPod med trasiga lurar, eller i en studio med värsta högtalarna och så. Det låter fan heeeeelt fantastiskt. Isgata, fuktig kyla man inte kan klä sig mot, isblock som faller från taken, hård vind och underkylt regn. DET är stockholmsväder, det!

Shameless US , den verkar efter ett avsnitt faktiskt grym. Samma med Lights Out. The Cape är något annat och tar man det för vad det är är den väl helt ok, två avsnitt in. Även om den får Heroes att framstå som Tarkovskil. Jag var förbi tidigare idag och ställde en fråga. Skulle du inte fråga något? Nu kräver jag dock ett svar Hon känner sig oerhört trygg och svarar självsäkert: Den äkta mannen är nu så arg att hans knogar vitnar och han är beredd att hoppa fram för att ta hand om puckot.

Han kommer dock av sig av den okände mannens svar: Hur vore det om du använde den någon gång så din man slipper vänsterprassla med min fru! Det ÄR ju fredag igen Tiden går alldeles för fort Två män är på fjälltur. Det är soligt och varmt och man beslutar sig för att sola näck.

Plötsligt skriker den ena: En något tillrättalagd version Göran och Kurt var ute och flög på fältet. Solen sken, fåglarna kvittrade och kärrorna var hela efter varje landning.

Allt var alltså fullständigt normalt! Plötsligt, när båda hade sina kärror i luften, så landade Kurt med en jäddrans fart, och Göran var inte sen att landa han heller. När Göran fått ner sin kärra så såg han ett begravningsfölje passera på vägen utanför fältet. Kurt stog och höll sin keps framför bröstet, så Göran kände att det var läge att göra detsamma. När begravningsföljet hade passerat så sa Göran till Kurt: En inbrottstjuv hade bevakat en villa under en längre tid.

En mörk kväll var han säker på att ägarna var borta och skred till verket. Väl inne i huset hör han en hes röst: Och det gör Jesus också!

Tjuven snor runt och tänder ficklampan. I ljuscirkeln ser han en stor papegoja i en bur. Mycket lättad börjar tjuven skratta och tar sig en närmare titt på gojan; på buren sitter en namnskylt. Det var ett konstigt namn på en papegoja! Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt stor och ståtlig.

Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än bara rumskompisar, så hon frågade sin son om det var så att de var mer än vänner. Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att de bara var rumskompisar.

En vecka senare sa Per till Tom: Den har varit borta ända sen din mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den? Tom trodde inte det men han skickade henne ett mail för säkerhets skull; Kära mor, jag säger inte att du "tog" eller "inte tog" soppsleven, men det är ett faktum att den har varit borta ända sedan du var här på middag. Några dagar senare fick han svar från sin mor: Kära Tom, jag säger inte att du "ligger" eller "inte ligger" med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat soppsleven för länge sedan.

En gammal gumma kom gående med två svarta sopsäckar på släp i var hand. Det var ett litet hål i en av säckarna och en hundralapp kom utfarande. Detta observerades av en poliskonstapel som hejdade gumman och frågade vad som stod på. Hela säcken är full med hundralappar men tro inte att jag stulit dem. Jag bor precis vid fotbollsplanen och karlarna brukar kissa i min trädgård när det är match. Då står jag där på lur med en rejäl häcksax och säger: Är det hundralappar i den andra säcken också?

Spermierna Nisse och Bosse var på väg ut. Eftersom Nisse var äldre än Bosse och hade mer efarenhet så frågade Bosse: Nisse var äldre än Bosse och hade mer efarenhet Igår var det limerickdags i Karlavagnen. Förgäves bidrog jag med en. Denna går här i repris: Två spermier från pungstenen ena i kappsim mot ägget sågs skena, då en stanna opp.

Vi står ju i skit upp till knäna! En man är förälskad i tre kvinnor samtidigt, och vet inte vem av dem han vill gifta sig med. Han bestämmer sig för att sätta dem på prov. Han ger var och en av dem 25 kr för att se vad de väljer att göra med pengarna. Det är mycket pengar, men så är det ju ett viktigt beslut han ska ta.

Den första använder pengarna på att "bli ny", hon använder allting på kläder och i skönhetssalonger. Hon kommer tillbaka och säger: Det är för att jag älskar dig så mycket. Den andra köper nya golfklubbor, en ny DVD-spelare och saker till mannen.

Den tredje investerar pengarna på börsen. Hon dubblerar sina investeringar, ger mannen tillbaka hans 25 och återinvesterar resten. Mannen tänker sedan både länge och väl på vem av dem som har använt pengarna bäst En tää En hustru steker ägg till frukost åt sin make. Plötsligt kommer maken inrusande i köket.

Sätt i mer margarin! Du steker för många åt gången. Det behövs mer margarin. De kommer att fastna! Har du mist förståndet? Glöm inte att salta dem. Du vet att du alltid glömmer att salta dem.

Hustrun stirrar på honom. Tror du inte jag vet hur man steker ett par ägg? Maken svarar då lugnt: RC Ålands nya hemsida, som släpptes för två minuter sen! Tom trodde inte det men han skickade henne ett mail för säkerhets skull; -Kära mor, jag säger inte att du "tog" eller "inte tog" soppsleven, men det är ett faktum att den har varit borta ända sedan du var här på middag. Det var ett medelålders par som tyckte livet började bli ganska trist och tråkigt.

De bestämde sig därför att de skulle liva upp vardagen lite och gick till bolaget och köpte en dyr flaska vin. Sen gick de och köpte sig lite goda räkor med tillbehör som de gick hem och dukade upp och sen satte de sig till bords.

Efter en liten stund fick de se att ett UFO som landade i deras trädgård, och båda rusade till fönstret. Mannen tittade på frun och sa: Utomjordingarna kom in och satte sig och åt av det som bjöds. Mannen tittade på frun och frågade med glimten i ögat: Sagt och gjort, frun i huset och den manliga utomjordingen gick upp i sovrummet och mannen och den kvinnliga utomjordingen stannade nere. Frun och den manliga utomjordingen klädde av sig. Hon tittade på utomjordingen och utbrast: Natten gick och morgonen kom.

Frun i huset gick ner för trappan och i köket mötte hon sin man som frågade hur har natten varit. Hon höll ju för fan på att vrida öronen av mig Jan hade haft sex med en av sina patienter. Han plågades av minnet. Men ibland hörde han en röst inne i huvudet säga: Du är inte den första som har haft sex med en patient, och du är inte den sista heller.

Men samtidigt hörde han en annan röst där inne: Det medelålders äkta paret gör sej i ordning för att gå till sängs. Frun ställer sej naken fram för den stora sovrumsspegeln: Ansiktet är rynkigt, tuttarna hänger nästan till midjan, och min rumpa säckar en kilometer, jag har feta ben och armarna är sladdriga. Hon vänder sej till sin man och säger: Han tänker allvarligt en stund och så säger han: Makens begravning äger rum i Heliga Korsets kapell på söndag.

En torsdag i rättsal 14b: Han började att smeka mig på låren. Det kändes så skönt. Ingen har gjort så med mig sedan min Albert dog för 30 år sedan. En ung kille kommer in på apoteket för att köpa en kondom.

Det är första gången han köper något sådant och han känner att han vill berätta varför för apotekaren. Kanske har jag tur även med henne i natt!

Efter bönen tar alla upp besticken utom den unge killen som fortsätter att be. Efter några långa minuter knuffar flickvännen till honom och viskar: Tre nydömda fångar var på väg till fängelset.

De hade alla fått tillåtelse att ta med sig varsin personlig sak att ha under sin tid bakom lås och bom. På vägen till fängelset vänder sig en av fångarna till de andra två och frågar: Den andre fången plockar upp en låda med färger och förklarar att han tänkte måla allt som kom i hans väg under sin tid i fängelset. Den första fången plockar upp en kortlek och säger: Nu kan jag spela rummy, gin, poker eller vad jag vill under min tid i finkan.

Den tredje fången sitter tyst och småler under hela samtalet. De andra två noterar detta och frågar honom: Vad tog du med dig? Den tredje killen plockar upp ett paket tamponger och säger: Måste bidra med en liten. Efter 20 års äktenskap tittade jag på min fru och tänkte tillbaka på vårt liv tillsammans. Sedan sa jag till min fru: Men jag går till sängs varje kväll med en trött kvinna på 42 år!

Så vitt jag kan se det är det bara du älskling som inte följt utvecklingen i vårt förhållande! Min fru är en väldigt förnuftig kvinna så hon svarade bara kort: Hitta du bara en het villig 20 årig kvinna så skall jag snabbt se till att du får tillbaka din billiga lägenhet, din lilla säng, ett tomt kylskåp, och ingen TV.

En kille som driver en sexshop ber sin vän vakta affären medan han går ut på några ärenden. När affärsinnehavaren har gått ut kommer det in en tjej i affären. Hon går fram till disken och frågar ”Vad kostar den rosa dildon uppe på hyllan? Ett par minuter senare kommer det in en blondin i affären.

Hon går fram till disken och frågar ”Hur mycket ska du ha för den lila dildon uppe på hyllan. Ett par minuter senare kommer det in en brunett i affären. Hon tittar storögt på dildohyllan, går fram till disken och frågar ”Hur mycket kostar den stora silverfärgade dildon där uppe? Hon betalar och lämnar affären. Strax efter kommer ägaren tillbaka och frågar hur det har gått med försäljningen. Vad är höjden av manlig förnedring? Han är hemma och passar barnen!

Plötsligt hör han stönande från sovrummet. Han tittar in och ser att föräldrarna har sex. Innan dem hinner reagera så utropar lille Johan: Lille Johan hoppar upp på pappans rygg och han är glad att sonen inte ställer några obekväma frågor och låter honom hållas. En kort stund senare börjar mamman flåsa allt häftigare och stöna allt högre, varpå lille Johan utropar: Det är nu jag och brevbäraren brukar bli avkastade!

På morgonen vid frukostbordet efter en het natt tittade kvinnan ömt på sin make, med lidelse, och sa: Blondinen blir tyst och fundersam och frågar försiktigt: Den manliga expediten sa att det kostade kr. De går in på ett rum och stänger dörren. Blondinen går ner på knä. Blondinen drar ner gylfen. Blondinen tog ut den med båda händerna. Blondinen håller Petter Niklas i händerna, plutar med munnen och säger: Han börjar pilla på sin klocka. Just nu står det att du inte har några trosor på dig!

Killen ler självsäkert, knackar på klockan och säger: Polisen frågade varför han hade rymt och lilla Evert svarade: Senare vaknade jag av ljud från deras sovrum.

Där hörde jag pappa stöna och säga "Jag drar mig ur! Jag är ju bara 8 år! Smyg INTE in och tro att din partner sover för då blir det liv. En dam kliver in i en zooaffär, får syn på en papegoja och blir genast förtjust i fågeln. Men jag måste nog varna er. Uppfödaren drev en bordell så gojan kan ha snappat upp lite fula ord och så.

Hon kommer hem med papegojan och placerar den på ett bord i vardagsrummet. När hon tar av skynket från buren kraxar fågeln till och säger - Wow! En ny bordell och en ny bordellmamma! En liten stund senare kommer damens två döttrar hem och går in i vardagsrummet för att titta på papegojan. En ny bordell, en ny bordellmamma och två nya horor!

Flickorna blir först stumma av förvåning men efter en liten stund skrattar allihop gott åt det hela, eftersom de trots allt kan se det roliga i situationen. Nån timme senare kommer maken hem och går in till sin familj i vardagsrummet varpå papegojan utbrister - Wow! En ny bordell, en ny bordellmamma, två nya horor men samma gamla kunder! Tjenare Kjell hur är läget? Det dröjer en stund innan sara tar luren. Bra o Bosse då? Det var den mycket blyge doktorn som var inbjuden till flickskolan för att förmedla lite sexualkunskap.

Nu var han så väldigt blyg att han inte vågade berätta för sin fru vad det var han skulle tala om, så han sa att han skulle hålla ett föredrag om segling. Dagen därpå mötte hans fru flickskolans rektor på gatan och rektorn berättade hur uppskattat och intressant föredraget varit. Sa doktorns fru lite undrande, det måste jag säga låter lite underligt, jag menar han har ju bara prövat på det två gånger, första gången blev han sjösjuk och andra gången blåste hatten av.

Lille Tobias frågar sin far. Vad heter det när två människor ligger ovanpå varandra?? Det heter något annat. Pappan illröd i ansiktet -Nuppa?? Men nu kom jag på det! Vi tar en till Igår åkte jag in till stan för att betala en massa skatt på systembolaget. Jag var där inne i ca 10 minuter. När jag kommer ut står en polis rätt utanför entrén och skriver en parkeringsbot! Jag går fram till honom och säger: Snälla, har Du inget viktigare att göra en torsdagseftermiddag?

Jag kallade honom för skrivbordsryttare och sa att han säkert var bög också! Han gav mig en blick och skrev oberört ut en ny bot för att bilen hade slitna däck!? Då kallade jag honom för din lilla djävla hästskit!

Han skrev klart den andra boten och satte den tillsammans med den första på vindrutan och började på en tredje!! Det här höll på i ungefär 10 minuter Därefter gick jag vidare till min bil, som stod i parkeringshuset meter därifrån. Vill bara framhålla att det är viktigt att ha lite kul varje dag!!

Det var dom sju dvärgarna som var ute och reste runt i Europa, under sitt stopp i Italien så gör dom ett besök i Vatikanen för att kolla på alla konstverk och fina byggnader. Nu bär det sig så väl att dom råkar möta Påven, och eftersom dvärgarna är kändisar så tar Påven sig tid att prata med dvärgarna en stund och låter sig fotograferas i deras sällskap.

När Påven börjar visa tecken på att lämna det glada sällskapet kommer Toker fram till Påven och undrar om det går för sig att ställa en fråga Påven har lite bråttomt nu när mötet med dvärgarna tagit sån tid men han säger: Toker skruvar lite på sej och säger: Påven blir lite fundersam över frågan, och när han ser att dom andra 6 dvärgarna flinar och fnittrar så blir han mer fundersam men han svarar sanningsenligt: Toke sjunker ihop något efter detta svar och ser bedrövad ut, men så fattar han mod och frågar: Påven blir mer konfunderad, och han lägger även märke till att dom andra dvärgarna har börjat skratta högt och slå sej på knäna av glädje, men Påven svarar även denna gång sanningsenligt: Toke ser nu djupt bedrövad ut samtidigt som skratten ekar från den övriga gruppen.

Toke tar dock mod till sig igen och med desperation i rösten frågar han -Men finns det då inte en enda dvärgnunna i hela världen??!! Påven, som börjar lessna på detta konstiga frågande svarar denna gång snabbt och med hög röst då han måste överrösta sex st nu vilt skrattande dvärgar: Efter att ha mottagit detta svar av Påven fallet Toke ner på knä och trycker händerna mot ansiktet för att dölja sin skam.

I samma ögonblick som Påven levererar sitt svar rasar dock dom andra sex dvärgarna ihop i högar på marken och vrider sig i kraftiga skrattanfall, och sen börjar dom alla samtidigt att skrika: En kvinna går in på konsum och plockar varor i sin korg.

Hon väljer en liter mjölk, sexpack ägg, en förpackning apelsinjuice, ett salladshuvud, en burk snabbkaffe och ett paket bacon. I kön till kassan ställer sig en medlem av torgets A-lag bakom kvinnan.

När hon lägger upp varorna på bandet i kassan stirrar mannen på dem och säger lugnt till kvinnan: Kvinnan blir förvånad över hans ord, samtidigt som hon blir nyfiken på hur han kan veta det, hon är mycket riktigt singel. Hon tittar på sina varor och undrar vad de är som avslöjar hennes civilstånd. Nyfikenheten tar överhanden och hon säger: Men hur i hela världen kunde du veta det? George W Bush och Tony Blair står i en bar. En gäst kommer bort och frågar vad dom pratat om.

Gästen blir stående som ett frågetecken. Varför i all världen ska ni döda en dagisfröken? Ingen kommer att fråga om muslimerna När en välsvarvad blondin med stora bröst går förbi. Pojken skriker allt vad han orkar. Pojken ser också att mamman blir ledsen. Efter en liten stund går han fram till sin mamma och viskar i hennes öra. Fredag det är Hurra: Lärarinnan ställer frågor till barnen.

Då ställer Gösta en fråga till lärarinnan. Lärarinnan ger Gösta en örfil, men han fortsätter. Killen var på krogen och träffade en het donna. Efter några drinkar vräkte killen ur sig: En tvättmaskin viskade hon sensuellt i hans öra. Killen följde med henne hem och "tvättade". Nästa helg var de båda tillbaka på krogen och killen jazzade fram och frågade: Nä, fick han till svar. En man kom in på akuten, alldeles blåslagen och med en golfklubba virad runt halsen.

Hon slog iväg en boll, men slog så snett så den hamnade inne i en kohage. Vi gick båda och letade, när jag såg att det lyste nåt vitt under en av kornas svans. Så jag lyfte upp svansen och där satt en golfboll med min frus initialer. Då ropade jag till frugan: Sen minns jag inget mer Har ni hört att Kalle Anka, Musse pigg och Fantomen har blivit mördade. Det har kommit in tips om att det rör sig om en serie mördare. Rödluvan är på väg till mormor när vargen hoppar fram och våldtar henne analt..

När han är klar säger han kaxigt; -vad ska du säga till mormor nu när du är så sen. Ska säga som det är. Att jag blev våldtagen av vargen i röven 3 gånger. Men jag knulla dig bara 1gång Rödluvan: Har du bråttom någonstans eller? En man satt i en bar o njöt av en drink efter jobbet då en extremt sexig ung kvinna kom in. Hon var så sexig så han kunde inte slita blicken från henne. Kvinnan märkte detta o gick fram till mannen. Innan mannen hann ursäkta sitt stirrande, sa kvinnan jag gör precis vad du vill, spelar ingen roll hur sjukt det är, för tusen kronor, på ett villkor.

Du måste tala om för mig vad jag skall göra, med bara tre ord. Mannen överväger erbjudandet ett tag, halar sen upp plånboken och räknar långsamt upp tusen kronor, vilket han lägger i kvinnans hand. Han tittar henne djupt i ögonen och säger långsamt och tydligt: En man möter en fantastisk kvinna på en bar.

De kommer väldigt bra överens och lämnar slutligen baren tillsammans för att åka hem till kvinnan. Vid rundvandringen i huset noterar mannen att sovrummet är fullpackat med nallebjörnar. Hundratals nallar i olika storlekar ligger på en jättehylla som sträcker sig från golv till tak. Mannen är naturligtvis både förvånad och något förskräckt över den enorma samlingen, men han beslutar sig för att inte nämna något.

Istället kysser de varandra passionerat, sliter av varandras kläder och älskar. När gryningen närmar sig och den heta natten har lagt sig vänder sig mannen mot kvinnan och säger: Hupp En kvinna gick i skogen när hon plötsligt snubblade över något, som vidnärmare påseende visade sig vara en sån där oljelampa.

Och när hon gned den, så kom naturligtvis en ande fram. På grund av de dåliga tiderna och devalvering och global konkurrens och sån skit så får man endast EN önskning nuförtiden. Nå, vad ska det vara? Ser du kartan här? Jag vill att de här länderna ska sluta slåss med varandra. Anden kastade ett öga på kartan och utbrast: De där länderna har ju fajtats i tusentals år! Tror inte att det går att göra något åt det.

Jag är bra, men inte SÅ bra! Kvinnan tänkte en stund och sa sedan: En omtänksam och älsklig man, som är hänsynsfull, kan laga mat och som står för hälften av hushållsarbetet, som är trogen och en bra älskare och inte tittar på sport hela tiden. Kort sagt, en idealisk livskamrat. Anden var tyst en stund och suckade sedan. Jag fick ett meddelande från en välgörenhetsorganisation idag som samlade in kläder till svältande i Afrika.

Jag bad de fara åt helvete, för om mina kläder passar svälter de fan inte! Karin tyckte att hennes man Karl aldrig slappnade av. Han jobbade hela dagarna och varje kväll åkte han för att spela bowling med polarna.

Karin bestämde sig för att bjuda med honom till den lokala strippklubben så han kunde slappna av lite. Sagt och gjort, den kvällen åkte dem för att besöka klubben.

Vid entrén träffar dem vakten som säger "tjena Kalle". Karin kollade misstänksamt på Karl och undrade om han varit där förut. Karl svarade att han är med i deras bowlinglag och därför känner honom. Väl inne så sätter dem sig ner vid ett bord och då kommer servitrisen fram och undrar om han skall ha sin vanliga budweisser. Nu blev Karin riktigt sur men karl svarade lugnt "Hon är med i damlaget, vi delar bana med dem på onsdagarna. Nu blev Karin så förbannad att hon studsa upp ifrån bordet och gick ut mot en taxi.

Karl var ett par steg efter och satte sig bredvid henne i taxin. Karin började skälla ut Karl efter noter och då vände sig taxichauffören om och sa "Oj Kalle, det är en riktig bitch du raggat upp ikväll". Det var en man från Essen, vars ädlaste kroppsdel var lessen, men när tidningen kom, han vira den om, för allt kan ju stå i Expressen.

Fredag minsann Mannens fyra åldrar Tror på tomten, tror inte på tomten, är en tomte och slutligen ser ut som en tomte. En tää En kvinna kommer in i klubbhuset efter en genomförd golfrunda och verkar vara helt ur humör. En gentleman i klubbhuset vill vara artig och frågar hur det gått. Last one En man kom in på ett café med en mus under armen. Han beställde en öl till sig själv och tio pannbiffar till musen… -Vad är det för en märklig mus som kan äta tio pannbiffar?!

Jag önskade mig god hälsa och mycket pengar, men den sista önskningen - en omättlig mus - missförstod ju den där jävla lilla fen totalt!. Kollade ut och såg att dom hade börjat sätta upp julbelysningen i centrum. Eftersom jag är dålig på detta med roliga historier så tar jag en ur verkliga livet istället, innan jag blev storstadsbo igen så bodde jag ute på landet och detta hade sina konsekvenser.

Jag , äh läs själva. Åkte och handlade en ny ljusslinga med små jävla lampor. Hädanefter så kommer jag inte ens att plocka ner den, kommer att köpa en ny varje gång och spika upp ovanpå den gamla, inbillar mig att det blir billigare för hälsan.. Ja, tro't den som vill, men enligt uppgift är det här hämtat från Oslo tingsrätt Jag tror jag behöver en ny advokat. Herr Domare, kan jag få en ny advokat??? Vill ni att jag skall upprepa det?

Och jobbade som advokat. En kvinna ligger i förlossningsrummet med värkar och skriker: Sen vänder hon sig till sin kille och säger: En ung blondin från Stockholm var desperat och skulle dränka sig från Skeppsbron. Då kom en snygg sjöman förbi och sa: Följ med mig till Amerika och starta ett nytt liv! Hon följde med sjömannen och smög ombord på båten på natten.

Varje natt kom sjömannen med mat till henne och sen älskade de passionerat till gryningen. Piloten tar mikrofonen och berättar för sina passagerare att flygningen mot Gran Canaria är påbörjad, vilken väg de ska ta och beräknad ankomst. När detta är gjort önskar han passagerarna en trevlig flygresa, men glömmer stänga av mikrofonen! Hon är alltid kåt och beredd på en snabbis i pentryt. Alla passagerarna hör detta och även övrig personal i kabinen.

En flygvärdinna kommer springande i gången men snubblar raklång och blir liggande på golvet. En passagerare klappar henne på axeln och säger: Märta var en liten vilde i sin rullstol, och älskade att fräsa omkring på hemmet. Hon tog kurvor på ett hjul och for runt som en vilde i de långa korridorerna. Men eftersom hon och de andra på hemmet inte hade alla hästar i stallet, så tolererade de varandras egenheter. En dag när Märta drog på längs en korridor, öppnades en dörr och Mats klev ut i korridoren med armen höjd.

Har du körkort för den där? Märta rotade i sin väska och fick fram ett chokladpapper och höll upp det. När hon tog kurvan till TV-rummet med skrikande däck, dök Gösta framför henne och begärde skattekvittot. Märta dök ner i handväskan och drog upp ett flaskunderlägg. Gösta nickade slött och sa: Märta närmade sig den sista korridoren och innan hon kom till utgången, uppenbarade sig Folke framför henne, iförd ett rejält stånd.

Varför finns det kondomer med jordgubbssmak när alla vet att musar gillar ost? En vacker kväll, får Sherlock Holmes och Watson den briljanta idéen att tälta på en äng. De slår upp tältet går in och efter en liten stund så snarkar båda gott. Det går några timmar och Sherlock vaknar till liv, och väcker sin sovande kamrat. Watson tittar yrvaket på Sherlock och undrar vad han vill egentligen. Vad tänker du på när du ser himlens alla stjärnor i natten så här..

Watson lutar sig tillbaka något, tänker en liten stund och svarar sedan: Vad har du för tankar då? Sherlock svarar då honom..

Jag undrar vem i h-e det var som snodde vårat tält!! Jag läste i Kvällsposten härom dagen att en polis i vårt kära fosterland hade dömts till fem dagars löneavdrag för att han skjutit ett vådaskott i lunchrummet. Och vad lär vi oss av det då? Jo, Skjut inte på lunchen! Kay krut Vill man så kan man. Han ville sterilisera sig och läkaren frågar: Men min fru var lite tveksam. Därför lät vi barnen bestämma. Vad tyckte de då? Så var det killen som flyttade från stockholm upp till mörkaste Norrland.

När han hade bott där i tre veckor så knackade det på dörren och en gubbe stog utanför. En uråldrig man från Ardennerna blev bjuden på bordell utav vännerna det blev kyssar o smek jag vill bitas, han skrek Kan nån springa hem efter tänderna. Det var en man ifrån Essen.

Som hade en del aparta intressen. Han vill älska i gröt. Endast klädd i en söt pappers hatt vikt av Expressen Det saknas nog en rad i denna limerick den som ska rimma på gröt. Blev nyfiken på hur den raden ska låta. Det saknas nog en rad i denna limerick den som ska rimma på gröt. Det bodde en herre i Hessen som hade så aparta intressen. Svea Hund Hans Alfredson. Tack, måste ha varit jag som var stressad i dag då jag kollade dagens roliga historier - raden fanns ju där färdigt.

Fredag hurra Visst var det fattigt i mitt barndomshem. Men konstigt nog var det först den gången jag fick se en råtta i skafferiet som jag riktigt insåg hur eländigt vi hade det: Det var en blondin som kom in till posten för att skicka ett postogram till sin mamma som befann sig utomlands.

Expediten sa att det kostar kr att skicka ett postogram. Blondinen går ned på knä. Blondinen drar ned gylfen "Och nu tar du fram petter-niklas" Blondinen tar fram petter-niklas med båda händerna. Expediten viskar å blundar: Två fikusar var ute och gled runt i sin lilla röda sportbil. Det bar sig inte bättre än att de vid ett stoppljus missade att bromsa i tid, varför de körde rakt in i en stor lastbil.

Förfärad över vad som hänt, trippade kompisen fram till lastbilshytten. Han vred sina händer och försökte stammande klämma fram med en ursäkt till lastbilschauffören. Denne bara muttrade bistert och sa: Kyss mig i röven! En skogshuggare infann sig regelbundet varje fredag vid systemet i Haparanda och köpte två flaskor svartvinbärsbrännvin. En dag föreslog expediten en liten ändring.

Varför inte köpa vanligt brännvin för en gångs skull? Vanligt brännvin kokar jag själv. Det här gör jag kräm av. En man och en kvinna som älskade med varandra, och plötsligt hör de ett ljud från hallen. Killen kastade sig ut genom fönstret, men hann inte få med sig sina kläder. Han stod utanför huset bland buskarna en stund och funderade hur han skulle ta sig därifrån.

Till råga på allt så började det regna också. Då kom det ett gäng joggare förbi så han hoppade in bland dem. Efter en stund frågar en av joggarna: Och mannen svarade att det gjorde han. Efter ett tag till så frågar joggaren igen: Självförtroende I Den unga blondinen hade nyss gift sig med en gammal gubbe på 87år och när bröllopsnatten kom, kröp hon ner mellan lakanen och började puffa till kuddarna.

Plötsligt brakar toalettdörren upp och ut stiger gubben med ett riktigt praktstånd, kondom på, klädnypa på näsan och hörselskydd över öronen.

Det finns två saker i livet jag hatar! Självförtroende II Så var det tjejen som smög in på herrarnas toalett, eftersom det var en jäkla kö på damernas.

Hon satte sig brebent över pissoaren och började kissa. När hon var färdig, drog hon av en riktig rökare så den riktigt skorrade i väggarna. Killarna inne på toaletten, tittade med stora ögon på tjejen. Romantik i vardagen Tjejen står och strippar framför sambon, som bara har ögon för TV: Rune kunde inte få upp den! Doktorn opererade en plåtskena i frugans mus och en magnet i Runes snopp och visst fungerade det! Snoppen drogs dit för jämnan! Efter några veckor träffade frun doktorn som frågade om allt var till belåtenhet.

Det här är din farmors påhitt En årig man flyttade in på ett ålderdomshem där han mötte en årig kvinna. De två fann varandra på direkten. Efter att ha tillbringat ett par veckor tillsammans sa mannen: Kvinnan blev först något förvånad över förslaget, men sa: Och de kommande veckorna kunde man hitta paret på en av parkbänkarna, kvinnan med mannens penis i sin hand.

En dag dök dock mannen inte upp. Kvinnan blev orolig och gav sig ut och letade efter honom. Ett par bänkar längre ner i parken fann hon honom tillsammans med en annan kvinna. Den första kvinnan såg att den andra kvinnan höll mannens penis i sin hand! Hon blev mycket upprörd och skrek åt mannen: Vad har hon som inte jag har? Mannen tittade upp med ett leende och svarade: Det var ett par som hade varit gifta i över 20 år. Varje gång de skulle älska så insisterade mannen på att de skulle ha lampan släckt.

Nåväl, efter 20 år kände kvinnan att det där var ju löjligt. Hon funderade på hur hon skulle få honom att sluta med denna tokiga vana. Så en natt när de var mitt uppe i vild älskog, tände hon ljuset. Hon tittade ner och såg att hennes man höll i en batteridriven låtsaspenis med vibrator -mjuk, underbar och större än en riktig. Hon gick i taket: Hur har du kunnat ljuga för mig i alla dessa år? Mannen tittade henne rakt i ögonen och svarade lugnt: Thomas du har detta citat "Det är inte farten som dödar Det är det plötsliga stoppet!!

Det var en kille som plötsligt blivit impotent. Efter flera veckors frustration bröt han till slut ihop och gick till läkaren. Efter en grundlig undersökning säger doktorn: De dåliga är att musklerna runt din penis har förtvinat, och det är tyvärr obotligt.

Den går ut på att man implanterar musklerna från en elefantunges snabel i penis. Mannen tänker över saken och säger så: Så läkaren utför ingreppet och allt går som planerat. Några veckor senare går han ut med sin flickvän till en restaurang för att fira sin nya utrustning. När de sitter till bords, känner han hur det rör sig i skrevet, mer och mer, tills det gör riktigt ont.

För att dämpa smärtan bestämmer han sig för att dra ner gylfen. Plötsligt snor sig mandomen ut ur gylfen, glider över bordet och greppar en källarfranska från brödkorgen, innan den försvinner ner i byxorna igen. Kan du göra det igen? Med tårar i ögonen och högrött ansikte svarar mannen: Skylt ovanför pisserännan på toaletten på regementet: I was having trouble with my computer.

So I called Jaden, the 9 year old next door, whose bedroom looks like Mission Control, and asked him to Come over. Jaden clicked a couple of buttons and solved the problem. As he was walking away, I called after him, 'So, what was wrong? He replied, 'It was an ID ten T error. In case I need to fix it again. I D 1 0 T I used to like the little shit Min underbara flickvän och jag har varit tillsammans i över ett år och vi beslöt oss för att gifta oss. Det var bara en liten grej som störde mig.

Det var hennes vackra lillasyster. Hon var 22, bar tajta shorts och var ofta utan bh. Hon böjde sig ofta fram när hon var nära mig, och jag fick alltid se mer än jag önskade av hennes privata delar. Det måste varit medvetet, hon gjorde det aldrig i närheten av någon annan. En dag ringde lillasystern och bad mig komma över för att se över bröllopsinbjudningarna. Hon var ensam när jag kom dit, och hon viskade till mig att hon hade känslor och längtan för mig som hon inte kunde komma över.

Hon sa att hon ville älska med mig bara en gång innan jag gifte mig och tillägnade mitt liv till hennes syster. Jag var i chock, och kunde inte säga ett ord. Hon sa "Jag går upp till sovrummet, och om du vill ha en sista vild svängom, bara kom upp och ta mig.

När hon kom ända upp drog hon av sig trosorna och kastade dem nedför trapporna mot mig. Jag stod där en stund, sen vände jag om och gick rakt mot ytterdörren. Jag öppnade dörren och gick mot min bil. Men ser man på, hela min blivande familj stod där ute och klappade händerna. Med tårar i ögonen kramade min blivande svärfar mig och sa "Vi är verkligen glada att du har klarat vårt lilla test Förvara alltid dina kondomer i bilen. Äldre människor är värdefulla: Vi är mer värdefulla än den yngre generationen: Vi har silver i vårt hår.

Vi har guld i våra tänder. Vi har stenar i våra njurar. Vi har bly i våra fötter. Nu var jag först: Fadern förklarade en del ang alkohol för sin son som lyssnade spänt på vad fadern hade att säga. Det är spriten som gör att en blir bakfull. Det är spriten som gör att man inte bör köra bil dagen efter att man druckit.

För mycket sprit ger 'en dåligt omdöme. Det är spriten som gör att man siktar på svärmor med hagelbössan. Far suckade sen långsamt innan han fortsatte: Vad är straffet för bigami?? En berusad man kommer in på katolska kyrkan I Stockholm, går in i biktstolen, sätter sig ner men säger ingenting. Prästen hostar några gånger för att få mannens uppmärksamhet men han sitter bara där helt tyst. Till slut knackar prästen tre gånger i väggen.

Då vrider mannen lite på huvudet och mumlar Det är ingen idé att knacka för papperet är slut här inne också. Nya tider kräver nya ordspråk Den man ligger med får bädda. Den som tar, han har. Det man inte minns, har inte hänt. Det man inte vet, har man ingen aning om. Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon. Förtala är silver, förtiga är guld. Gammal kärlek kostar alltid. Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.

Liten stuga kallas ofta stort dass. Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin. Den som bara kollar i backspegeln kör oftare i diket. Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla. Den som gräver en grop åt andra får Den som spar han har men inte roligt. Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor.

Det man inte har i huvudet får man ha mellan benen. Det som inte tar död på en Det är med kärlek som med whisky, den tar slut. Dåliga flickor är inte det sämsta.

Men det är en sidoeffekt! Blondinen drar ner gylfen. När hon lägger upp varorna på bandet i kassan stirrar mannen på dem och säger lugnt till kvinnan: Och hur mycket jag än gillar Radiohead vilket jag gör, fucking hipsters i min egen ålder, ni vet vilka ni är: Vill du sedan låta min kuk glida in i din våta fitta Det var väl Kåre och Peter, eller rör jag ihop det då?

HELSINGÖR THAIMASSAGE VIP ESCORT HOMO WARSAW

Knulla äldre gay män jag knullar

: Knulla horan sonja homo bengtsson

ESCORTER HOMO I TALLINN SENSUELL MASSAGE I GÖTEBORG 28
THAIMASSAGE RINGÖN GAY BANGKOK MASSAGE NURU Det är nu jag och brevbäraren brukar bli avkastade! Den kvinnliga expediten frågar undrande: I Malmö kan de fortfarande inte snöröjning. Glöm inte att salta dem. Jag kommer dock tillbaka klockan Verkligen ett bra band, sådär som Go-Betweens eller Libertines var.
Knulla horan sonja homo bengtsson Dock lika oumbärlig, kanske ännu mer så. Dess tunga boquet och något syrliga eftersmak för tankarna till ett oljeraffinanderi i Kazakstan. Då står jag där på lur med en rejäl häcksax och säger: Men det är bara roligt. Underdelen var alldeles sönderriven och hon luktade som en gammal död fisk.
ASIATISK ESCORT GÖTEBORG KNULLA UNG GAY KUK Escort gay rågsved knulla utan kondom
Helsingborg escort ass masturbation homo De vill spela i Sthlm samma helg som Uppsala, helst på Strand och helst med nåt annat grymt band. Darin gör en cover. En dag föreslog expediten en liten ändring. Om det inte hade varit för att jag ska spela sport imorgon förmiddag, hade jag sökt upp dig ikväll. Du får ingen förklaring och får aldrig chansen att dra ur ett svar ansikte mot ansikte. Börjar koka för ingenting och fryser utan orsak. I sällskap har han sin lilla tama apa.