Μητσοτάκης-ΔΕΘ: Στην φάρμα των ζώων τα γουρούνια είναι πάντα….πιο ίσα από τα άλλα

«Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα», δηλωσε απο την ΔΕΘ ο πρόεδρος την Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προσωπικά τον βρίσκω εξαιρετικά ειλικρινή.Γιατί να μασκαρεύουμε ιδεολογικά τα πολιτεύματα.Στην φάρμα των ζώων τα γουρούνια είναι πάντα….πιο ίσα από τα άλλα.

Η αναγνώριση της άρχουσας τάξης,είναι θεμιτή μας λέει, ανεξαρτήτως των ανίερων μεθόδων ,δια των οποίων κατέστη άρχουσα,ανεξαρτήτως των τόνων αίματος που χύθηκαν και χύνονται ακόμα.Ο απόλυτος αμοραλισμός του καπιταλισμού,της νεοφιλελεύθερης λούμπεν φεουδαρχίας σε μια από πάσης απόψεως κυνική θριαμβολογία.Ρητορική που απευθύνεται σε κούκλες μαγαζιών,γιατί τέτοιους πολίτες ονειρεύεται ο Κ.Μ.

Η σιωπή των αμνών δεν είναι μια κατάσταση μόνιμη.Το θήραμα από καιρού εις καιρόν αντιστέκεται.¨Όταν μάλιστα τα θηράματα είναι αρκετά και κοντά το ένα στο άλλο,τότε ο θηρευτής,ενίοτε κατατροπώνεται.Και συχνά,από ένστικτο η θυμό,κάποια πρωτοπόρα θηράματα παίρνουν στο κυνήγι τον θηρευτή.
Όταν ο πολίτης συνειδητοποιήσει ότι τον έχουν πετάξει στον πάτο της κοινωνικής ‘’τροφικής αλυσίδας’’ και η οργή κυριαρχήσει,τότε κάποια πολιτικά τσόλια θα εκλιπαρούν για έλεος.

Θα είναι όμως πολύ αργά….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *